Terug naar overzicht Terug naar overzicht

Aangepast bezoekersbeleid i.v.m. Corona

Vanaf maandag 1 juni a.s. gaat Rosorum de bezoekmogelijkheden voorzichtig uitbreiden met een wekelijks bezoek door een vaste contactpersoon. Dit bezoek kan in de Rosorum locatie plaatsvinden op het appartement van de desbetreffende bewoner. We zijn er erg blij mee dat bezoek onder voorwaarden weer mogelijk is. Het is een belangrijke volgende stap.

Als Rosorum zijn we blij dat we nog steeds geen besmettingen hebben binnen onze huizen en we zijn er van overtuigd dat dit te maken heeft met onze zorgvuldige aandacht voor veiligheid. De uitbreiding van de bezoekmogelijkheden moet ook zo veilig mogelijk en we hebben daarom voorwaarden geformuleerd en daar de bewoners en contactpersonen van op de hoogte gebracht.

Algemene informatie

Elke bewoner mag vanaf bovengenoemde datum één vaste persoon als bezoeker eenmaal per week ontvangen in het eigen appartement. De naam van de vaste bezoeker wordt door de eerste contactpersoon doorgegeven via de mail voordat de bezoeken ingepland kunnen worden. Het bezoek mag gedurende maximaal 45 minuten plaatsvinden. Om de veiligheid van de bewoners, medewerkers en bezoekers te waarborgen, gelden er strikte hygiënemaatregelen. Doel van deze maatregelen is om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We melden de bezoekregeling aan en onderhouden nauw contact met de GGD om het verloop van deze nieuwe bezoekregeling te evalueren.

Bezoektijden

De bezoektijden worden per locatie bepaald. Alleen de vaste bezoekers kunnen gebruik maken van het online boekingssysteem.

Bezoek inplannen

Om het bezoek zo goed mogelijk over de dagen van de week te verspreiden en de bezoekersstromen binnen de locatie te reguleren, wordt er enkel gewerkt met het boekingssysteem. Als de afspraak is vastgelegd ontvangt de bezoeker een bevestiging. Lees voorafgaand aan het bezoek de bezoekregeling goed door. De babbelbox afspraken blijven, zoals u gewend bent, telefonisch te reserveren.

We hanteren bovenstaande afspraken om met elkaar gefaseerd de eerste bezoeken zo veilig mogelijk te kunnen organiseren. Wij vertrouwen op uw medewerking!