Zorgvilla Zypendaal is gevestigd in een monumentale stadsvilla in de Burgemeesterswijk van Arnhem en ligt direct aan Park Sonsbeek. De zorgvilla is kleinschalig van opzet met 12 comfortabele woonstudio’s voor ouderen en divers gezellig ingerichte ruimtes. Zorgvilla Zypendaal is een dependance van Rosorum en biedt ouderen die niet meer goed zelfstandig kunnen wonen een warm en veilig “thuis”. Rosorum staat bekend om het geven van de allerbeste zorg op maat: liefdevol, respectvol en persoonlijk”.

Het monumentale pand van Zorgvilla Waalre ligt in het hart van het centrum van Aalst, gemeente Waalre en bestaat uit 19 woonstudio’s. Op een prachtige plek direct bij allerlei faciliteiten zoals diverse winkels, restaurantjes en een gezondheidscentrum biedt Rosorum ouderen met geheugenproblematiek een warm en veilig “thuis”.

Zorgvilla Amersfoort is gevestigd in het groene en bosrijke ‘Bergkwartier’. Een zeer gewilde wijk in Amersfoort, op een prachtige plek dicht bij allerlei faciliteiten zoals diverse winkels en restaurants die op loopafstand bereikbaar zijn. De hoofdingang ligt aan de Prins Frederiklaan, de achtertuin ligt aan de Utrechtseweg. Eind jaren 20 van de vorige eeuw werd het karakteristieke pand aan de Prins Frederiklaan 4 gebouwd in opdracht van de Raad van de Arbeid. In het voorjaar van 2018 heeft Rosorum het gebouw en de locatie geschikt bevonden voor haar organisatie en is eind 2018 gestart met een grondige verbouwing tot zorgvilla met 26 luxe woonstudio’s en diverse algemene ruimtes voor ouderen met geheugenproblematiek.

Heeft één van uw dierbaren te maken met dementie waardoor zelfstandig wonen moeilijk is geworden? Zoekt u een stijlvolle en veilige omgeving waar de beste zorg wordt gegeven in een sfeer van warmte en persoonlijkheid? Neemt u dan gerust contact met ons op, telefonisch of via de contactpagina, om kennis te maken met de wijze waarop Zorgvilla Zypendaal, Zorgvilla Waalre en Zorgvilla Amersfoort dit in praktijk brengen. Naast wonen met zorg is ook tijdelijk verblijf in Zorgvilla Zypendaal mogelijk, evenals dag arrangementen voor mensen die in eerste instantie nog thuis willen blijven wonen.

Wenst u meer informatie over Zorgvilla Zypendaal bel dan met onze locatiemanager op telefoonnummer 026-3560333 of stuur een e-mail naar zorgvilla.zypendaal@rosorum.nl. Voor meer informatie over Zorgvilla Waalre belt u met de locatiemanager op telefoonnummer 040-2406060 of stuur een e-mail naar zorgvilla.waalre@rosorum.nl.  Voor meer informatie over Zorgvilla Amersfoort bel dan met de locatiemanager op telefoonnummer 033-3038300 of stuur een e-mail naar zorgvilla.amersfoort@rosorum.nl.

Wilt u een brochure aanvragen voor een van de locaties, klik dan op het envelopje rechtsboven aan de pagina.