Zorgvilla Zypendaal is gevestigd in een karakteristieke stadsvilla in de Burgemeesterswijk van Arnhem en ligt direct aan Park Sonsbeek. De zorgvilla is kleinschalig van opzet met 12 comfortabele woonstudio’s voor ouderen en divers gezellig ingerichte ruimtes. Zorgvilla Zypendaal is een dependance van Rosorum en biedt ouderen die niet meer goed zelfstandig kunnen wonen een warm en veilig “thuis”. Rosorum staat bekend om het geven van de allerbeste zorg op maat: liefdevol, respectvol en persoonlijk”.

Heeft één van uw dierbaren te maken met dementie waardoor zelfstandig wonen moeilijk is geworden? Zoekt u een stijlvolle en veilige omgeving waar de beste zorg wordt gegeven in een sfeer van warmte en persoonlijkheid? Neemt u dan gerust contact met ons op, telefonisch of via de contactpagina, om kennis te maken met de wijze waarop Zorgvilla Zypendaal dit in praktijk brengt. naast wonen met zorg is ook tijdelijk verblijf in Zorgvilla Zypendaal mogelijk, evenals dag arrangementen voor mensen die in eerste instantie nog thuis willen blijven wonen.

Wenst u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken met de locatiemanager van Zorgvilla Zypendaal bel dan met 026-3560333 of stuur een e-mail naar zorgvilla.zypendaal@rosorum.nl. Wilt u een brochure aanvragen, klik dan op het envelopje rechtsboven aan de pagina.