Genieten met oudere leeftijd met een glas wijn

Een nieuwe huisstijl en een nieuwe website: hoera!

2 februari 2021

Bij Rosorum zijn we er speciaal voor senioren die waarde hechten aan excellente service en persoonlijke zorg die zoveel mogelijk aansluit bij de levensstandaard die zij gewend waren. We bieden absolute topkwaliteit op het gebied van leven, service en zorg, zo goed mogelijk afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoners.

Onze zorgvilla’s en residenties zijn prachtige panden, gevestigd op aantrekkelijke locaties. Historische gebouwen met opvallende of bijzondere elementen. De locaties zijn niet alleen een lust voor het oog, maar door de stedelijke ligging zijn faciliteiten als winkels, musea, restaurants, stadsparken en schouwburgen altijd dichtbij. Ook uw gasten zijn welkom. Voor een bezoek in uw privévertrek, een glaasje op het terras of een prettig gesprek in een van de comfortabele gemeenschappelijke ruimtes.

Rosorum is in Nederland een klasse apart. Daar zijn we trots op en dat willen we uitstralen, ook in onze nieuwe huisstijl en website. Kijk gerust rond op onze vernieuwde website en ervaar het zelf.