Locatiemanager Rosorum Apeldoorn

Even voorstellen: locatiemanager Marjan Denkers

29 juli 2021

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe zorgvilla en residentie in Apeldoorn. Het prachtige karakteristieke pand aan de Loolaan was vroeger de Koningsschool, welke koning Willen III had laten bouwen voor kinderen van medewerkers van Paleis Het Loo. De locatie opent naar verwachting eind 2021 haar deuren. Marjan Denkers begint per 1 september als locatiemanager van Zorgvilla Apeldoorn en Residentie Apeldoorn. Ze stelt zich graag aan u voor.

“Mijn naam is Marjan Denkers en vanaf 1 september ben ik werkzaam als locatiemanager bij de zorgvilla en residentie aan de Loolaan in Apeldoorn. Ik ben 32 jaar getrouwd met Johan en we zijn al 40 jaar samen. We hebben 2 volwassen kinderen, een dochter van 30 en een zoon van 29.

Ik woon in Apeldoorn op fiets/loopafstand van de locatie, dat is heel fijn. In mijn vrije tijd wandel ik met mijn hond Piba, lees een spannend boek, kijk naar een mooie Netflix serie of ben creatief bezig met mijn handen. In onze vakantie wandelen we in de bergen van Oostenrijk of Zwitserland en één keer in de 2 of 3 jaar trek ik met de bedoeïenen en hun kamelen de woestijn in van Zuid-Sinaï. Daarnaast zing ik als eerste sopraan in het Bachkoor Apeldoorn. We hopen op vrijdag 26 november in Theater Orpheus te Apeldoorn samen met Het Gelders Orkest de Messiah van Händel ten gehore te brengen.

Ik ben 22 jaar werkzaam als manager in de zorg. Daarvoor was ik werkzaam als verpleegkundige. Nog steeds ben ik BIG-geregistreerd en daar ben ik trots op. Als manager heb ik vooral veel gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking op vele niveaus en in verschillende regio’s in Nederland. Sinds kort heb ik de overstap gemaakt naar de ouderenzorg, met veel plezier.

De ervaring die ik heb opgedaan de afgelopen jaren, neem ik mee naar de nieuw op te zetten zorgteams bij Residentie Apeldoorn en Zorgvilla Apeldoorn.

Mensgerichte zorg is voor mij erg belangrijk. Daar sta ik voor. Menselijke interactie en liefdevolle bejegening, eigen keuzes en verantwoordelijkheid, uitstekende behandeling en zorg met daarbij tevreden en gemotiveerde medewerkers. Een kleinschalige aanpak is daarbij helpend, waarbij zorg en service een belangrijke plek kunnen innemen en aansluit bij de behoefte van de bewoner. Ik heb enorm veel zin om deze nieuwe uitdaging op te pakken.”

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Residentie en Zorgvilla Apeldoorn? Schrijf u dan in voor de informatieve nieuwsbrief.