Februari activiteiten bij Zorgvilla Zwolle

7 maart 2022

Februari een regenachtige maand, maar in Zorgvilla Zwolle hebben wij ons zeker niet verveeld. Inmiddels wonen er 11 bewoners in de Zorgvilla en is er genoeg vertier, wij sjoelen, tennissen met een ballon, tuinieren, helpen met koken.

Op 14 Februari de dag van de liefde, werd er een heerlijke high tea in stijl voor de bewoners georganiseerd. Een mooi optreden van Max en Maria, en een optreden van een saxofonist mochten niet ontbreken deze maand. De foto’s spreken voor zich, wederom volop genieten met elkaar in Zorgvilla Zwolle.

Actief blijven is belangrijk voor brein en lichaam. En dat gaat over meer dan bewegen. Sociale contacten onderhouden en op de juiste manier communiceren zijn daar ook onderdeel van.

We stemmen de zorg af op specifieke wensen en behoeften van bewoners en verdiepen ons in hun verleden, levensloop en leefgewoontes. Welk eten vindt iemand lekker? Welke activiteiten hebben de voorkeur? Maar juist ook: wat zijn de kleine dingen die het leven fijn maken? Een verse bos bloemen in het appartement, een lekker kopje koffie op het terras, een bezoekje aan de pedicure of een glaasje bij het diner.

Belangrijke zaken die ervoor zorgen dat onze bewoners zoveel mogelijk kunnen blijven leven zoals ze gewend zijn. Daarom willen we onze bewoners goed leren kennen. Dit is met name bij geheugenproblematiek van groot belang.

Zorgvilla Zwolle voorjaar