Rosorum Apeldoorn

Open Dagen Rosorum Apeldoorn op 18 en 19 juni!

20 mei 2022

Deze open dag is al geweest, u kunt zich niet meer aanmelden. U bent van harte welkom om de locatie vrijblijvend te bezoeken.

Wilt u zelf sfeer komen proeven bij Rosorum Apeldoorn? Kom dan naar onze open dagen op  zaterdag 18 juni en zondag 19 juni tussen 10:00 en 16:30 uur. Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen.

Binnen Rosorum Apeldoorn bevinden zich zowel een Zorgvilla als een Residentie:

Residentie Apeldoorn beschikt over zeer luxe en comfortabele appartementen. Speciaal voor senioren die zelfstandig willen wonen, met de benodigde zorg óf zonder zorgindicatie. Voor meer informatie kunt u hier klikken.

Zorgvilla Apeldoorn bestaat uit compacte woonstudio’s, geschikt voor senioren die in het dagelijks leven intensievere zorg en ondersteuning behoeven op het gebied van geheugenproblematiek. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u hier bij zijn? Dan verzoeken wij u om uw bezoek vooraf te registreren door een voorkeur van een dag op te geven. Het inschrijfformulier treft u hieronder aan. Wij kijken er naar uit om u persoonlijk te mogen ontvangen.

Adres

Loolaan 69

7314 AH Apeldoorn