Terug naar overzicht Terug naar overzicht

Rosorum neemt maatregelen m.b.t. Coronavirus

Geen bezoek aan locaties
Rosorum heeft besloten bezoekers aan de locaties per direct geen toegang te verlenen. Een uitzondering op deze maatregel geldt voor externe medische zorgverleners. Uitzondering gaat overigens alleen in overleg met de locatiemanager van de desbetreffende vestiging.  We realiseren ons de enorme impact van deze maatregel op bewoners, familie en naasten. Onze prioriteit ligt bij het creëren van rust voor bewoners en medewerkers zodat de focus blijft liggen op het bieden van zorg en het voorkomen van (snelle) besmetting.

Activiteiten en contact op afstand
Wij proberen zo goed mogelijk om het verlies van contact met de buitenwereld te compenseren door extra aandacht te besteden aan onze activiteiten op locaties. Onze (groeps-)activiteiten, onder leiding van eigen welzijn personeel, gaan om die reden gewoon door, alhoewel we wel de groepen hebben verkleind. Daarnaast stimuleren wij families en/of dierbaren van bewoners om contact op afstand mogelijk te maken, bijvoorbeeld door een mobiel apparaat beschikbaar te stellen.

Bezichtigingen voorlopig uitgesteld; contact is altijd mogelijk
Voorlopig hebben we bezichtigingen op de locaties uitgesteld. U kunt echter een digitale brochure toegestuurd krijgen en bovendien een video impressie van de locaties. Onze locatiemanagers zijn uiteraard wel bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u bijvoorbeeld te informeren over de beschikbaarheid van studio’s en appartementen alsmede de mogelijkheid om een optie te nemen. Via de contact pagina kunt u een brochure aanvragen of anderszins een verzoek indienen voor contact.

Maatregelen tegen Corona