Rosorum biedt ook residentie voor ouderen stellen

Nieuwe locatie in Apeldoorn

23 maart 2021

Vroeger stond hier de Koningsschool, welke koning Willem III had laten bouwen voor kinderen van medewerkers van Paleis Het Loo. Nu wordt het huidige monumentale pand aan de Loolaan in Apeldoorn volledig getransformeerd tot een luxueuze en zeer comfortabele residentie en zorgvilla. Beide gebouwdelen hebben aparte gemeenschappelijke ruimtes, zoals een dinerzaal, zitkamer en bibliotheek. Ook wordt een onder architectuur aangelegde tuin gerealiseerd. Locatie Apeldoorn opent naar verwachting in het najaar van 2021 haar deuren.

Residentie Apeldoorn

De residentie heeft 34 zeer comfortabele appartementen van gemiddeld 79m2. Ze beschikken vrijwel allemaal over en ruime en lichte woonkamer, slaapkamer, badkamer, een apart bezoekerstoilet en een keuken. Speciaal voor senioren die zelfstandig willen wonen, met de benodigde zorg óf zonder zorgindicatie.

Zorgvilla Apeldoorn

In de zorgvilla worden 25 comfortabele woonstudio’s gerealiseerd, geschikt voor senioren die in het dagelijks leven intensievere zorg en ondersteuning behoeven op het gebied van geheugenproblematiek.

Op de hoogte blijven?