Vakantiewerk

Lieve mevrouw is jouw vakantieliefde deze zomer

Een zomerbaan om niet snel te vergeten. Dat is werken bij Rosorum! Wil jij ervaring opdoen, lekker verdienen (€11,34 per uur!) en de bewoners de tijd van hun leven geven? Kom dan werken in één van onze zorgvilla’s of residenties. Wij zoeken een:

Zorgtopper

Als zorgtopper (helpende) ondersteun je ons zorgpersoneel, geef je onze ouderen de tijd van hun leven en verdien je ook nog eens lekker. En het toffe: je kan direct jouw eerst geleerde handelingen in de praktijk verrichten. Is dat even goed ervaring opdoen!

Wat je gaat doen

  • Je ondersteunt het zorgpersoneel met de verzorging van de bewoners. Denk aan het verzorgen van maaltijden en het aan- en uitkleden;
  • Je zorgt elke dag voor een praatje, wandeling of spelletje. Dat voelt voor onze bewoners nóg meer als thuis;
  • Je helpt met de huishoudelijke taken;
  • Je observeert, signaleert en rapporteert over het gedrag van de bewoners;
  • Je draait mee in alle werkbesprekingen. Je bent tenslotte echt een onderdeel van ons team.
Check de hele vacature

Locatietopper

Het mooie: om locatietopper te worden hoef je geen zorgopleiding te hebben. Natuurlijk moet het werk je wel leuk lijken. Bij Rosorum doen we er alles aan om de bewoners een liefdevol thuis te geven. En die energie zien we graag terug in jou!

Wat je gaat doen

  • Je helpt bij de begeleiding van activiteiten, zoals het doen van spelletjes, wandelen of samen de krant lezen;
  • Je maakt iedere dag een gezellig praatje met onze bewoners;
  • Je ondersteunt bij het verzorgen van maaltijden (brood smeren, tafel dekken, koffiezetten, etc.);
  • Je zorgt dat de kamers van de bewoners altijd spic en span zijn (even stoffen, bedden opmaken, de was doen, etc. Hoppa, zo weer schoon).
Check de hele vacature

Over Rosorum

Rosorum is er speciaal voor senioren die waarde hechten aan absolute topkwaliteit op het gebied van leven, services en zorg. De residenties zijn voor senioren die zelfstandig willen wonen, met de benodigde zorg. De zorgvilla’s zijn geschikt voor senioren die in het dagelijkse leven intensievere zorg en ondersteuning behoeven op het gebied van geheugenproblematiek. En om die zorg zo goed mogelijk te geven, zoeken we vakantietoppers die het leuk vinden om onze bewoners de tijd van hun leven te geven.

Hoe gaan wij om met corona?

Bij Rosorum staat de veiligheid van onze bewoners en medewerkers voorop. We werken op dit moment met mondkapjes én volgen alle regels van het RIVM op. Uiteraard zonder dat onze zorg daaronder lijdt. Vragen hierover? Stel ze ons in de mail of tijdens je sollicitatiegesprek.