Werken bij

Ruimte om goede zorg te verlenen

Bij Rosorum bieden we onze bewoners het allerbeste. De zorgteams op locatie en medewerkers op het servicekantoor werken samen om hen een thuis te bieden met excellente zorg op maat en persoonlijke aandacht. Verder bieden we absolute topkwaliteit op het gebied van service, afgestemd op de wensen en behoeftes van onze bewoners.

Rosorum als werkgever

We zijn trots op de mensen die bij ons werken. Immers, zij maken iedere dag waar wat we onze bewoners en hun naasten beloven. Dat is een flinke verantwoordelijkheid. Daarom investeren we continu in onze medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Alleen samen als team kunnen wij onze bewoners de persoonlijke zorg, aandacht en service bieden die zij verdienen. Ben je onderdeel van ons team, dan krijg je van ons veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. We moedigen je aan eigen verantwoordelijkheid te nemen en helpen je te groeien als professional met persoonlijk leiderschap.

Werken bij Rosorum?

Wil jij deel uitmaken van een succesvolle organisatie? Van een professioneel en betrokken zorgteam, dat speciale aandacht heeft voor senioren die waarde hechten aan excellente service en persoonlijke zorg, aansluitend bij de levensstandaard die zij gewend zijn? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij Rosorum? Kijk op onze vacaturepagina voor openstaande functies.

Wil je meer weten over werken bij Rosorum? Neem dan contact op met Babet Markerink (babet.markerink@korian.nl).

Open sollicitatie

Zie je geen passende openstaande functies, maar ben je wel enthousiast over Rosorum en denk je goed in ons team te passen? Kijk dan op onze pagina voor open sollicitaties.

Tevreden medewerkers

Ook als werkgever willen we blijven groeien en ontwikkelen. Bieden we onze medewerkers de juiste ondersteuning? Is er genoeg ruimte voor ontwikkeling? Hoe staat het met de werkdruk? En natuurlijk: vinden onze medewerkers het leuk om bij Rosorum te werken? Daarom houden we ieder jaar een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Uiteraard nemen we de resultaten uit de onderzoeken mee in onze aanpak.