Comfortabel wonen, hoogwaardige service en zorg op maat

Rosorum biedt ouderen op drie prachtige locaties in Arnhem, Haarlem en Waalre een comfortabele en stijlvolle woonomgeving. Hoogwaardige services en de beste zorg op maat gaan daarbij hand in hand. In de zorgappartementen van Rosorum staat de kwaliteit van de woonbeleving centraal. De medewerkers zorgen ervoor dat de bewoners zich er steeds veilig voelen en een gevoel van geborgenheid ervaren. Bewoners houden de eigen regie in handen, maar weten dat ze op de momenten dat ze dat prettig of wenselijk vinden, altijd een beroep kunnen doen op ondersteuning in combinatie met de beste zorg.

Onbezorgd en geheel verzorgd

In de zorgappartementen in onze kleinschalige complexen in Arnhem, Haarlem en Waalre woont u geheel zelfstandig, maar wel met de zekerheid dat u permanent een beroep kun doen op zorg van medische of andere aard. Een team van gedreven professionals staat dag en nacht voor u klaar en houdt daarbij vanzelfsprekend rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Bij Rosorum woont u dus heerlijk onbezorgd en tegelijkertijd geheel verzorgd.

Stijlvol wonen op toplocaties

De zorgappartementen van Rosorum bevinden zich op absolute toplocaties. Die worden geselecteerd op zowel de fraaiheid van de omgeving als op de nabijheid van belangrijke voorzieningen. Zo ligt Rosorum Residentie Joannes de Deo op steenworp afstand van het Centraal Station en het historische centrum van Haarlem, terwijl de bewoners van Rosorum Residentie Arnhem volop kunnen genieten van een prachtig uitzicht over het Rijndal, maar ondertussen ook alle belangrijke voorzieningen in het stadscentrum binnen handbereik hebben. De zorgappartementen van Rosorum Zorgvilla Waalre liggen in het fraaie centrum van Aalst op loopafstand van diverse winkels, restaurantjes en een gezondheidscentrum. De zorgappartementen van Rosorum Zorgvilla Zypendaal tenslotte, liggen net buiten het centrum van Arnhem tegenover Park Sonsbeek, een park dat alom beschouwd wordt als een van de mooiste stadsparken van Nederland. Wenst u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken met de locatiemanager van een van onze vestigingen bel dan met 026-3736666 of stuur een bericht via ons contactformulier.