Bekijk deze locatie
Een statig pand met uniek uitzicht

Welkom bij Residentie Arnhem

Appartementen beschikbaar
Vanaf € 3.906 Bekijk op de kaart

De prachtige karakteristieke residentie is gevestigd op een schitterende en levendige locatie vlakbij het centrum van Arnhem. De twintig luxueuze en comfortabele appartementen variëren in grootte van 50 tot 110 m2. Diverse appartementen kijken vrij uit over de Rijn, bij mooi weer is zelfs Nijmegen zichtbaar. De bewoners genieten van een riant gezamenlijk terras en prachtig aangelegde tuin met indrukwekkend uitzicht over de stad.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,6

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

De zeer comfortabele appartementen beschikken vrijwel allemaal over een ruime en lichte woonkamer, slaapkamer, badkamer, een apart bezoekerstoilet en een keuken. De residentie heeft een aantal gezamenlijke ruimtes, zoals een sfeervolle serre waar de maaltijden genuttigd worden, een terras met uitzicht op de tuin en een activiteitenruimte annex televisie- en leeskamer. Het ontbijt, lunchbuffet en het diner worden met veel passie en culinaire creativiteit door onze chef-kok en zijn team bereid in eigen keuken. Ook bieden we een gevarieerd activiteitenprogramma aan, zoals klassieke concerten, voordrachten, museumbezoeken en verschillende cursussen.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Maaltijden van onze chef-kok
Fysiotherapie
Klassieke concerten
Masseur
Specialist Ouderengeneeskunde
Pedicure
Interessante activiteiten
Huisarts
Tandarts
Kapper
Ergotherapie
Schoonheidsspecialist
Prachtige tuin met terras
Logopedie

Alles over Residentie Arnhem in een overzichtelijke brochure?

Unieke kans: er zijn 3 appartementen beschikbaar

Er zijn momenteel drie appartementen (65 m2, 88 m2 en 95 m2)  beschikbaar in onze prachtige karakteristieke Residentie Arnhem. Op deze schitterende en levendige locatie, vlakbij het centrum van Arnhem zorgt een professioneel en gedreven team voor een optimale zorg, indien nodig persoonsgerichte zorg en een gezellige, huiselijke sfeer. Onze chef-kok zorgt elke dag voor verse, huisgemaakte maaltijden. Speciaal voor senioren die zelfstandig willen wonen, met de benodigde zorg óf zonder zorgindicatie.

De beste manier om Residentie Arnhem te ervaren, is om zelf de sfeer te komen proeven. U kunt dan de locatie zelf bekijken, het zorgteam ontmoeten én al uw vragen te stellen. Wij maken graag kennis met u. De koffie staat klaar.

Interesse? Klik hier om een rondleiding aan te vragen.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Susan Pennekamp

Susan Pennekamp

Locatiemanager

Heeft u een vraag? Bel ons Klantcontactcentrum via 085 - 808 7050

Praktische zaken

Bereikbaarheid

De residentie ligt vlakbij het centrum van Arnhem, op het hoogste punt van de Amsterdamseweg. Voorzieningen als het station, winkels en restaurants zijn vlakbij. Maar ook het bekende Sonsbeek Park ligt om de hoek voor een aangename wandeling. De residentie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A12 en A50. Op eigen terrein is voldoende parkeerplek.

Residentie Arnhem

Amsterdamseweg 233
6813 GJ Arnhem

026 - 356 0333
info@rosorum.nl

Kom sfeer proeven

U bent van harte welkom