Bekijk deze locatie
Monumentaal pand met koninklijke historie

Welkom bij Residentie de Koningsschool

Appartementen beschikbaar
Vanaf € 3.700 Bekijk op de kaart

De prachtige karakteristieke residentie is gevestigd aan de Loolaan, op steenworp afstand van Paleis Het Loo. Vroeger stond hier de Koningsschool, welke koning Willem III had laten bouwen voor kinderen van medewerkers van Paleis Het Loo. Het huidige monumentale pand is volledig getransformeerd naar een luxueus en zeer comfortabel pand met 34 riante appartementen en 25 comfortabele woonstudio's, en een onder architectuur aangelegde tuin.

In het voorste deel van de residentie bevinden zich de appartementen van gemiddeld 79 m2. Ze beschikken bijna allemaal over een ruime, lichte woonkamer, slaapkamer, badkamer, een apart bezoekerstoilet en een keuken. In de vleugel aan de zijkant van de residentie bevinden zich de woonstudio's, speciaal voor senioren die in het dagelijks leven zorg en ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van geheugenproblematiek.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,9

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Bewoners van de residentie komen bij elkaar in de sfeervolle living met restaurant, of de gezellige huiskamer. Hier worden de maaltijden genuttigd. Ook is er een bibliotheek. Het ontbijt, lunchbuffet en diner worden met veel culinaire creativiteit bereid in eigen keuken door onze chef-kok en zijn team. De veilige en beschutte tuinen, inclusief terras met fijne zithoekjes, lenen zich uitstekend voor een heerlijk kopje koffie of een kleine wandeling. In de gezamenlijke ruimtes organiseren we diverse interessante activiteiten, zoveel mogelijk afgestemd op de wensen en behoeften van bewoners. In bepaalde gevallen kunnen huisdieren zelfs meeverhuizen.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Wandelen en beweging
Maaltijden van onze chef-kok
Fysiotherapie
Huisarts
Interessante activiteiten

Alles over Residentie de Koningsschool in een overzichtelijke brochure?

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Marjan Denkers

Marjan Denkers

Locatiemanager
Teamleider Zorg Jan de Kievid

Jan de Kievid

Teamleider Zorg

Heeft u een vraag? Bel ons Klantcontactcentrum via 085 - 808 7050

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Residentie de Koningsschool ligt aan de prachtige Loolaan. Verderop in de laan ligt Paleis het Loo, het 17e-eeuwse paleis is sinds 1984 een museum. De residentie ligt dichtbij de binnenstad en is goed bereikbaar vanaf de A50 en A1. Ook Kroondomein Het Loo ligt dichtbij voor een verfrissende wandeling in de natuur.

Residentie de Koningsschool

Loolaan 69
7314 AH Apeldoorn

055 - 799 8850
info@rosorum.nl

Kom sfeer proeven

U bent van harte welkom