Bekijk deze locatie
Een karakteristieke zorgvilla midden in het groen

Welkom bij Zorgvilla Zypendaal

Aan de rand van het bekende Sonsbeek Park in Arnhem bevindt zich Zorgvilla Zypendaal. Een karakteristieke zorgvilla uit 1911 met een rijke geschiedenis. Het pand is volledig gerenoveerd met behoud van authentieke stijlelementen. De twaalf aanwezige woonstudio’s variëren in grootte van 25 tot 50 m2. Bewoners genieten van een maaltijd uit eigen keuken in de sfeervolle woonkeuken of een heerlijk kopje koffie in de veilige en beschutte tuin.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  9,7

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

De kleinschalige zorgvilla heeft twaalf comfortabele woonstudio’s, die allemaal zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Enkele woonstudio’s beschikken over authentieke elementen, zoals een prachtige authentieke schouw. Een aantal appartementen is geschikt voor echtparen. Bewoners komen bij elkaar in de riante woonkamer, de monumentale hal en de schitterende woonkeuken. De openbare ruimtes zijn op dusdanige wijze met elkaar verbonden dat de bewoners een hele ronde door het pand kunnen lopen. De tuin leent zich uitstekend voor een kleine wandeling en op het terras worden met enige regelmaat buitenactiviteiten georganiseerd.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapie
Geheugenspellen
Specialist Ouderengeneeskunde
Verse, huisgemaakte maaltijden
Wandelen en bewegen
Huisarts
Beschutte tuin met terras
Ergotherapie

Alles over Zorgvilla Zypendaal in een overzichtelijke brochure?

Kom naar het koffie-inloopmoment

Loop elke eerste vrijdag van de maand vrijblijvend binnen tussen 10:00 en 12:00 uur. Er is dan volop gelegenheid om zonder afspraak de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Rian Loose

Rian Loose

Locatiemanager

Heeft u een vraag? Bel ons Klantcontactcentrum via 085 - 808 7050

Praktische zaken

Bereikbaarheid

De zorgvilla ligt om de hoek van Park Sonsbeek, alom bekend als één van de mooiste stadsparken van Nederland. Het park ligt in het rustige Burgemeesterskwartier, één van de meest gewilde woonwijken van Arnhem. De groene, rustige omgeving is bij uitstek geschikt voor een wandeling of uitstapje. Ook het centrum met allerlei voorzieningen is vlakbij. Zorgvilla Zypendaal is goed bereikbaar vanaf de A12 en A50.

Zorgvilla Zypendaal

Roëllstraat 2
6814 JD Arnhem

026 - 202 0430
info@rosorum.nl

Kom sfeer proeven

U bent van harte welkom