Contact

U bent van harte welkom

Wilt u meer weten over onze zorg of een van onze locaties? Of wilt u een afspraak inplannen bij een locatie bij u in de buurt? Bel ons op 085 – 808 7050 voor meer informatie of persoonlijk advies. Ook wanneer u meer wilt weten over eventuele wachtlijsten- en tijden staan we u graag te woord. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 16:30 uur.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Klik op de knop om de inhoud te laden

Inhoud laden

Rosorum

Wij ondersteunen onze locaties vanuit ons hoofdkantoor in Arnhem.

Bezoekadres:
Mr. B.M. Teldersstraat 5
6842 CT Arnhem

Postadres:
Postbus 2010
6802 CA Arnhem

Bel ons gerust via 085 – 808 7050 of stuur een e-mail naar info@rosorum.nl.
Telefonische acquisitie stellen we niet op prijs.

Contactgegevens locaties

Direct contact opnemen met één van onze locaties? Bekijk de contactgegevens van de zorglocaties. Hier vindt u ook de plattegronden van de appartementen en woonstudio’s.

Voor zorgprofessional

Wij werken samen met externe behandelteams en professionals om onze bewoners persoonlijke zorg en service te bieden. Dit zijn bijvoorbeeld huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en (geriatrische) fysiotherapeuten. Bent u ook een zorgprofessional en wilt u graag samenwerken? Of heeft u een vraag over onze zorg of Rosorum in het algemeen?

Neem dan gerust contact met ons op via 085 – 808 7050.

Vastgoed

Vanwege uitbreiding van het aantal zorgvilla’s, zoeken wij actief naar nieuwe locaties in heel Nederland. Dit kunnen zowel bestaande objecten, als percelen grond voor nieuwbouw zijn. Nieuwe locaties moeten onder andere voldoen aan de volgende criteria:

  • Binnenstedelijk ligging
  • Bestaande bouw of nieuwbouw met karakteristieke uitstraling
  • Metrages vanaf circa 1.200 m2 of kleinere objecten met uitbreidingsmogelijkheden
  • Beschikking over tuin

Indien u bekend bent met, of eigenaar/makelaar bent van objecten die voldoen aan bovenstaande criteria, vragen wij u om contact op te nemen met onze manager huisvesting Milko de Hart via milko.dehart@korian.nl of 06 – 13 03 00 72. We werken nauw samen met verschillende (landelijke) makelaars en hanteren aantrekkelijke marktconforme beloningen voor intermediairs.