Bekijk deze locatie
Excellent wonen nabij de historische binnenstad

Welkom bij Residentie Haarlem

Op steenworp afstand van het gezellige stadscentrum ligt Residentie Haarlem. Het voormalige hoofdgebouw van Deo Ziekenhuis werd eind negentiende eeuw gebouwd en is volledig in oude glorie hersteld. Aan weerszijden van de voormalige kapel, die omgetoverd is tot een sfeervol restaurant voor de bewoners, zijn terrassen aangelegd met prachtig uitzicht op de stadstuinen die het karakteristieke gebouw omringen. Er zijn 34 aantrekkelijke appartementen die in grootte variëren van 60 tot 130 m2. Het merendeel is voorzien van een eigen buitenruimte.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  7

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

De luxe en zeer comfortabele appartementen beschikken allemaal over een ruime en lichte woonkamer, slaapkamer, badkamer, een apart bezoekerstoilet en een keuken. Het merendeel heeft een eigen buitenruimte. De residentie heeft een aantal gezamenlijke ruimtes, zoals een prachtig restaurant met open keuken in de voormalige kapel, een activiteitenruimte, een wijnkelder en meerdere buitenterrassen met uitzicht op de stadstuinen. Het ontbijt, lunchbuffet en het driegangen diner worden met veel passie en culinaire creativiteit door onze chef-kok en zijn team bereid in eigen keuken. Ook bieden we een gevarieerd activiteitenprogramma aan, zoals klassieke concerten, voordrachten, museumbezoeken, sport en beweging, meditatie en individuele activiteiten.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Klassieke concerten
Fysiotherapie
Maaltijden van onze chef-kok
Kapper
Specialist Ouderengeneeskunde
Creatieve activiteiten
Wandelen & bewegen
Individuele activiteiten

Alles over Residentie Haarlem in een overzichtelijke brochure?

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Margreet Cornwall

Margreet Cornwall

Locatiemanager
Zorgcoördinator Sharon Wolfsen

Sharon Wolfsen

Zorgcoördinator

Heeft u een vraag? Bel ons Klantcontactcentrum via 085 - 808 7050

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Haarlem heeft een prachtige historische binnenstad met veel restaurants en cafés. Residentie Haarlem ligt in de wijk Kleverpark, op steenworp afstand van het stadscentrum en het treinstation. Ook bent u snel in het groen van onder andere de Bolwerken en het Kenaupark. Ook een uitstapje naar het strand behoort tot de mogelijkheden. De residentie is goed bereikbaar vanaf te toegangswegen N208 en N200. Op eigen terrein is voldoende parkeerplek.

Residentie Haarlem

Maerten van Heemskerckstraat 2b
2023 ZJ Haarlem

023 - 305 0030
info@rosorum.nl

Kom sfeer proeven

U bent van harte welkom