Bekijk deze locatie
Markante zorgvilla in een groene omgeving

Welkom bij Zorgvilla Amersfoort

In de zeer gewilde groene wijk Bergkwartier bevindt zich Zorgvilla Amersfoort. Het markante jaren ’20 pand heeft 26 comfortabele woonstudio’s die in grootte variëren van 32 tot 45 m2. De beschutte binnentuin biedt geborgenheid en privacy. Hier kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie. In de sfeervolle woonkamer genieten bewoners van heerlijke en professioneel bereide maaltijden uit eigen keuken.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,9

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

De 26 luxe woonstudio’s hebben allemaal een eigen rolstoeltoegankelijke badkamer. Sommige woonstudio’s beschikken over authentieke elementen, zoals prachtige lambrisering. Vanuit de gezamenlijke ruimtes hebben de bewoners uitzicht op de prettige en beschutte tuin met terras. De riante woonkamer, gezellige woonkeuken en sfeervolle bibliotheek zijn met elkaar verbonden. Er worden diverse interessante activiteiten georganiseerd, zo veel mogelijk afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapie
Verse, huisgemaakte maaltijden
Specialis Ouderengeneeskunde
Huisarts
Geheugenspellen
Wandelen & bewegen
Tuin met terras

Vraag nu gratis aan

Open dag!

Komt u op 24 juli sfeer proeven op onze locatie tijdens de open dag? Er is dan volop gelegenheid om de residentie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Vanwege de coronamaatregelen vragen wij u om uw bezoek vooraf te registreren. Ga naar onze inschrijfpagina voor meer informatie over de tijdsblokken en schrijf u in. Ons zorgteam staat klaar om u te ontvangen.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Sandra Westeneng

Sandra Westeneng

Locatiemanager
Activiteitenbegeleider Hugo de Graaf

Hugo de Graaf

Activiteitenbegeleider
Verzorgende IG Annemieke van Vulpen

Annemieke van Vulpen

Verzorgende IG

Heeft u een vraag? Bel het hoofdkantoor via 026 - 373 6666

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Amersfoort heeft een prachtige historische binnenstad met veel restaurants en cafés. De stad is gemakkelijk te bereiken via verschillende N-wegen, de A28 en de A1. Buiten het centrum bent u snel in het groen bij de Soesterduinen of rondom Dierenpark Amersfoort. De zorgvilla ligt in het groene en bosrijke Bergkwartier, een zeer gewilde wijk in Amersfoort. Dichtbij bevinden zich allerlei faciliteiten, zoals diverse winkels en restaurants op loopafstand.

Zorgvilla Amersfoort

Prins Frederiklaan 4
3818 KC Amersfoort

033 - 303 8300
info@rosorum.nl

Kom sfeer proeven

U bent van harte welkom