Bekijk deze locatie
Karakteristieke zorgvilla met koninklijke historie

Welkom bij Zorgvilla Apeldoorn

Zorgvilla Apeldoorn is gevestigd aan de Loolaan, op steenworp afstand van Paleis Het Loo. Het huidige monumentale pand wordt volledig getransformeerd naar een comfortabele zorgvilla met 25 woonstudio’s. Naar verwachting opent Zorgvilla Apeldoorn haar deuren in de winter van 2021. Het historische pand ligt te midden in een riante onder architectuur aangelegde tuin.

Op deze locatie bevindt zich ook Residentie Apeldoorn.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  9,2

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Op deze locatie bevinden zich zowel een residentie als een zorgvilla. Beiden in een eigen gebouwdeel, met aparte gemeenschappelijke ruimtes zoals een riante eetzaal, sfeervolle zitkamer en schitterende bibliotheek. De zorgvilla heeft 25 comfortabele woonstudio’s, geschikt voor senioren die in het dagelijks leven intensievere zorg en ondersteuning behoeven op het gebied van geheugenproblematiek. De prachtige tuin leent zich uitstekend voor een kleine wandeling of een kop koffie op het terras.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapie
Wandelen en beweging
Geheugenspellen
Verse, huisgemaakte maaltijden

Ons zorgteam

Binnenkort stelt het nieuwe zorgteam zich hier aan u voor.

Heeft u een vraag? Bel het hoofdkantoor via 026 - 373 6666

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Zorgvilla Apeldoorn ligt aan de prachtige Loolaan. Verderop in de laan ligt Paleis het Loo, het 17e-eeuwse paleis is sinds 1984 een museum. De zorgvilla ligt dichtbij de binnenstad en is goed bereikbaar vanaf de A50 en A1. Ook Kroondomein Het Loo ligt dichtbij voor een verfrissende wandeling in de natuur.

Zorgvilla Apeldoorn

Loolaan 69A
7314 AH Apeldoorn

026 - 373 6666
info@rosorum.nl

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief