Bekijk deze locatie

Zorgvilla Waalre is gevestigd in een voormalig Franciscanessen klooster. Het sfeervolle pand uit 1908 is verbouwd met oog voor detail en heeft nog veel van zijn authentieke stijlelementen, zoals de hoge plafonds en prachtige trap. De zorgvilla heeft een klassieke, kleinschalige en huiselijke sfeer met zeer comfortabele woonstudio’s. De verschillende gezamenlijke ruimtes zijn met elkaar verbonden en hebben direct zicht op de zonnige tuin met besloten terras.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  9,5

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

De zorgvilla is kleinschalig opgezet met negentien comfortabele woonstudio’s, die variëren in grootte van 30 tot 40 m2. Iedere woonstudio is voorzien van een eigen rolstoeltoegankelijke badkamer. Er is een riante gezamenlijke woonkamer, een gezellige woonkeuken en een sfeervolle bibliotheek. In de woonkamer komen onze bewoners graag samen voor creatieve activiteiten of een maaltijd uit eigen keuken. De woonkamer geeft toegang tot het riante en beschutte terras met tuin.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapie
Verse, huisgemaakte maaltijden
Specialist Ouderengeneeskunde
Huisarts
Pedicure
Geheugenspellen
Wandelen & bewegen
Schoonheidsspecialist
Logopedie

Alles over Zorgvilla Waalre in een overzichtelijke brochure?

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Edith Dückers

Edith Dückers

Locatiemanager

Heeft u een vraag? Bel ons Klantcontactcentrum via 085 - 808 7050

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Vanaf de A2, afslag Waalre, bent u binnen 5 minuten bij Zorgvilla Waalre. De zorgvilla ligt in het centrum van Aalst, gemeente Waalre. Op steenworp afstand bevinden zich diverse voorzieningen, zoals winkels en restaurants. Het centrum van Eindhoven is met een autorit van een kwartier te bereiken.

Zorgvilla Waalre

De Leesakker 24
5582 ZB Waalre

040 - 240 6060
info@rosorum.nl

Kom sfeer proeven

U bent van harte welkom