Bekijk deze locatie
Monumentaal pand met koninklijke historie

Welkom bij Residentie Apeldoorn

De prachtige karakteristieke residentie is gevestigd aan de Loolaan, op steenworp afstand van Paleis Het Loo. Vroeger stond hier de Koningsschool, welke koning Willen III had laten bouwen voor kinderen van medewerkers van Paleis Het Loo. Het huidige monumentale pand wordt volledig getransformeerd naar een luxueus en zeer comfortabel pand met 34 riante appartementen, en een onder onder architectuur aangelegde tuin. Naar verwachting opent Residentie Apeldoorn haar deuren in het najaar van 2021.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  9,2

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

Op deze locatie bevinden zich zowel een residentie als een zorgvilla. Beide in een eigen gebouwdeel, met aparte gemeenschappelijke ruimtes zoals een dinerzaal, zitkamer en bibliotheek. De residentie heeft 34 zeer comfortabele appartementen van gemiddeld 79m2. Ze beschikken vrijwel allemaal over een ruime en lichte woonkamer, slaapkamer, badkamer, een apart bezoekerstoilet en een keuken. Het ontbijt, lunchbuffet en het diner zullen met veel passie en culinaire creativiteit door onze chef-kok en zijn team worden bereid in eigen keuken.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina.

Wandelen en beweging
icon-chef Maaltijden van onze chef-kok
Fysiotherapie
Huisarts
Interessante activiteiten

Ons zorgteam

Binnenkort stelt het nieuwe zorgteam zich hier aan u voor.

Heeft u een vraag? Bel het hoofdkantoor via 026 - 373 6666

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Residentie Apeldoorn ligt aan de prachtige Loolaan. Verderop in de laan ligt Paleis het Loo, het 17e-eeuwse paleis is sinds 1984 een museum. De residentie ligt dichtbij de binnenstad en is goed bereikbaar vanaf de A50 en A1. Ook Het Nationale Park de Hoge Veluwe is dichtbij voor een verfrissende wandeling in de natuur.

Residentie Apeldoorn

Loolaan 69
7314 AH Apeldoorn

026 - 373 6666
info@rosorum.nl

Kom sfeer proeven

U bent van harte welkom