Bekijk deze locatie
Sfeervol wonen nabij de historische binnenstad

Welkom bij Zorgvilla Zwolle

In het gezellige centrum van Zwolle opent in oktober 2021 Zorgvilla Zwolle. Het historische pand uit eind 19e eeuw is volledig herbouwd met oog voor detail. De zorgvilla heeft prachtige authentieke sfeerelementen, zoals schoon metselwerk met snijvoegen en ajour houtsnijwerk aan de daklijsten. De twintig zeer comfortabele woonstudio’s variëren in grootte van 30 tot 40 m2. Bewoners genieten van een maaltijd uit eigen keuken in de sfeervolle eetkamer of een heerlijk kopje koffie op het terras.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  9,2

Zorgkaart Nederland Lees beoordelingen

Voorzieningen

De kleinschalige zorgvilla heeft 20 comfortabele woonstudio’s. Bewoners komen bij elkaar in de diverse sfeervolle gezamenlijke ruimtes, zoals de eetkamer, de zitkamer en de serre. De onder architectuur aangelegde tuin leent zich uitstekend voor een kleine wandeling.

Meer zien van de sfeer op onze locaties? Bekijk onze Facebookpagina!

Fysiotherapie
Huisarts
Verse, huisgemaakte maaltijden
Wandelen en bewegen
Tuin met terras

Kom naar één van onze open dagen!

Sfeer proeven bij Zorgvilla Zwolle? Kom dan naar onze open dag op zaterdag 25 of zondag 26 september. Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Vanwege de coronamaatregelen vragen wij u om uw bezoek vooraf te registreren door een voorkeur van een tijdsblok op te geven via onze inschrijfpagina. We hopen u te mogen begroeten op 25 of 26 september.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Marije Fakkert

Marije Fakkert

Locatiemanager

Heeft u een vraag? Bel het hoofdkantoor via 026 - 373 6666

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Zorgvilla Zwolle ligt op loopafstand van de historische binnenstad van Zwolle. Dichtbij diverse voorzieningen, zoals winkels en restaurants. De zorgvilla is goed te bereiken via de A28 en is vlakbij het treinstation gelegen.

Zorgvilla Zwolle

Terborchstraat 13
8011 GD Zwolle

026 - 373 6666
info@rosorum.nl

Kom sfeer proeven

U bent van harte welkom