De wens van mevrouw Ter Beek

19 oktober 2021

Mevrouw Ter Beek (95 jaar) was één van de eerste bewoners van Zorgvilla Amersfoort. Regelmatig sprak mevrouw haar wens uit: een bezoek aan de Bolletjes fabriek in Almelo. Haar echtgenoot was jarenlang directeur in de fabriek van Bolletje, bekend van de slagzin Ik wil Bolletje!, en mevrouw wilde graag nog eens deze bijzondere locatie bezoeken samen met haar familie.

Haar wens kwam in vervulling!

Bezoek aan de Bolletjes fabriek
De kleindochter van mevrouw Ter Beek belde naar de fabriek en mevrouw Ter Beek was van harte welkom. Dus op 27 september was het zo ver. Samen met haar kleindochter en familie krijgt mevrouw een rondleiding door de fabriek. Hoe mevrouw het vond? ‘Hartstikke fijn, heerlijk!’

Een dag om nooit te vergeten. Het bezoek werd vastgelegd op film, zodat mevrouw er nog lang van kan genieten. De volgende dag vroeg activiteitenbegeleider Hugo de Graaf naar haar ervaring en praatte ze over vroeger. Mevrouw heeft een fotoalbum vol met foto’s, deze werd er uiteraard bij gepakt.

Onderstaande video, gemaakt door Hugo, neemt u mee in de vervulling van de wens van mevrouw Ter Beek. Niet alleen haar bezoek wordt in beeld gebracht, mevrouw deelt ook uniek beeldmateriaal van vroeger en ze vertelt over haar dag.