Even voorstellen: locatiemanager Marije Fakkert

19 juli 2021

Marije Fakkert is per 1 juli begonnen als locatiemanager voor Zorgvilla Zwolle. Deze zorgvilla in het gezellige centrum van Zwolle opent in het najaar haar deuren. Ze stelt zich graag aan u voor.

“Mijn naam is Marije Fakkert, 50 jaar en vanaf 1 juli ben ik werkzaam als locatiemanager bij Zorgvilla Zwolle. Ik ben getrouwd met Patrick en samen hebben we 4 kinderen. Beide dochters van 25 en 21 jaar wonen al op zichzelf, twee zonen van 22 en 18 jaar wonen nog thuis. Ik ben woonachtig in één van de Friese elfsteden Franeker, waar het zeker in de zomer aan het water goed toeven is.

Ik vind het in mijn vrije tijd heerlijk om een goed boek te lezen, te handwerken en ik ben een creatieve duizendpoot. Daarnaast pak ik regelmatig de racefiets om mijn conditie op peil te houden.

Ik werk al 30 jaar in de zorg. Als verpleegkundige ben ik in verschillende functies en bij verschillende doelgroepen door het hele land werkzaam geweest. In Bennekom heb ik aan de start gestaan van een prachtig hospice en na mijn verhuizing naar Franeker ben ik enige tijd werkzaam geweest in de palliatieve zorg. Als teamleider binnen de psychogeriatrie heb ik enkele jaren gewerkt in een kleinschalige woonvorm in Franeker. Vanaf 2017 werkte ik eerst als teamleider en later als locatiemanager met veel plezier en passie bij voorheen Kening State en nu Het Gouden Hart Franeker. De ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan neem ik mee naar Zorgvilla Zwolle.

Zwolle is voor mij geen onbekende stad. Ik heb er enkele jaren met veel plezier gewoond en mijn man is een rasechte Zwollenaar. De uitdaging om van Zorgvilla Zwolle iets moois te maken heb ik dan ook met beide handen aangepakt.

Mijn visie en passie is om er zorg voor te dragen dat de bewoner kan wonen en leven zoals hij of zij dat gewend is. Ik geloof in een kleinschalige aanpak waarbij de zorg en service zoveel mogelijk aansluit bij de levensstandaard die de bewoner gewend is. Ik vind het belangrijk dat de zorg afgestemd is op iemands leven, wensen en voorkeuren. Wat heeft de bewoner nodig om zich goed en gelukkig te voelen? Dat is voor mij het centrale uitgangspunt om op zoek te gaan naar de juiste invulling van zorg en ondersteuning.”

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Zorgvilla Zwolle? Schrijf u dan in voor de informatieve nieuwsbrief.